Categories :

Waar verkopen ze Beppy tampons?

Waar verkopen ze Beppy tampons?

Verkooppunten | Beppy.com

  • DA Drogisterij & Parfumerie Janmaat Traaij 60 Driebergen-Rijsenburg 3971 GP Nederland.
  • Leef.nl Hardwareweg 1a AMERSFOORT 3821 BL Nederland.
  • DA Drogisterij van Schaick Raadhuislaan 11 Maarn 3951 CH Nederland.
  • DA Drogisterij & Parfumerie Noortplein Willem van Noortplein 3a Utrecht 3514 GK Nederland.

Wat is een Beppie?

Lifestyle tampons zonder touwtje. Dankzij het zachte en flexibele materiaal past de Beppy tampon zich volledig aan jouw lichaam aan, waardoor je van maximaal comfort geniet en het risico op doorlekken verminderd.

Hoe duur is een tampon?

Goedkoopste tampons?

Winkel Merk Prijs
Plein Kotex Tampons Normal € 1,59
Dekamarkt O.B. Tampons super megapack € 4,29
Jumbo O.B. Tampons pro comfort super 16 stuks. € 2,32
Jumbo O.B. Tampons ProComfort Mini 16 stuks € 2,35

Kun je naar de sauna als je ongesteld bent?

Veel mensen zeggen baat te hebben bij een bezoek aan de sauna wanneer ze last hebben van pijnklachten. Spieren en gewrichten worden soepeler en herstellen sneller. Ook als je ongesteld bent, is het veilig om naar de sauna te gaan. Het is dan het prettigst om een tampon in te doen.

Wat is een Menstruatiespons?

In tegenstelling tot tampons droogt het de vagina niet uit en beschadigt het de slijmvliezen niet tijdens het inbrengen. Je drukt het omhoog met de middelvinger, vergelijkbaar met een tampon. Het past zich aan de vorm van de vagina aan. Als de menstruatiespons echter te groot lijkt, kun je het zelf aanpassen.

Wat is een OrganiCup?

De OrganiCup is een alternatief voor hygiënische producten zoals tampons en maandverband. Het is een soort bekertje in de vorm van een eierdopje met een steeltje eraan. Het cupje is gemaakt uit medische siliconen zodat het flexibel is.

Wat is de beste tampon?

Vooral als je pas begint met het gebruik van tampons raden we je aan om o.b.® ProComfort® Mini te gebruiken. ‘s Nachts wil je misschien toch liever extra bescherming en een tampon die je de hele nacht kunt dragen zonder ‘s morgens bang te hoeven zijn voor een vervelende verrassing.

Kan je een tampon kwijtraken?

Je kunt een tampon kwijtraken Hij blijft gewoon zitten waar die zit. Een tampon past namelijk niet door de baarmoedermond en kan dus ook zeker niet in je baarmoeder belanden. Als hij per ongeluk te diep zit, probeer hem dan gehurkt uit te persen. Of probeer hem met schone vingers eruit te vissen.

Kun je naar de sauna als je zwanger bent?

Wij raden in alle situaties een saunabezoek af tijdens de eerste drie maanden van de zwangerschap. Je lichaam is extra kwetsbaar tijdens deze verhoogde temperaturen en dit kan effect hebben op de ontwikkeling van de baby.

Hoe doe je een tampon uit?

Je kunt bij de tampon komen door in hurkhouding te gaan zitten en je duim en vinger te gebruiken om hem in je vagina te vinden en dan te verwijderen. Mocht dit lastig gaan dan kun je ook glijmiddel gebruiken, zodat je er beter in komt met je vingers. Het kan soms helpen om een klein beetje te persen.

Waar wordt een menstruatiecup voor gebruikt?

Een menstruatiecup is een zacht kunststof kelkje dat tijdens de menstruatie in de vagina wordt ingebracht om het menstruatiebloed in op te vangen. Het is een alternatief voor het gebruik van maandverband of tampons tijdens de menstruatie. De eerste patenten van een menstruatiecup dateren uit 1867.

Waar is een menstruatiecup voor?

Anders dan maandverband en tampons die het vocht absorberen, vangt een menstruatiecup het bloed op. De cup wordt alleen tijdens de menstruatie ingebracht in de vagina. Als de cup vol zit, verwijder je hem en leeg je hem in het toilet.

What can you do with a Beppy tampon?

Thanks to its soft and flexible material, the Beppy tampon fully adapts to your body, giving you maximum comfort and reducing the risk of leakage. With Beppy you can just exercise, swim, go to the sauna or have sex without you, your partner or your environment noticing anything about your period.

When did the first Beppy tampon come out?

Doctors developed the first Beppies in the 1990s for women who wanted to be free during their period. Thanks to its soft and flexible material, the Beppy tampon fully adapts to your body, giving you maximum comfort and reducing the risk of leakage.

What’s the difference between a Beppy wet and dry tampon?

The most popular variant of the Beppy is the Beppy Wet tampon, but there is also the Beppy Dry. The Beppy Dry is, as the name implies, a dry sponge with a patented anatomical shape, to allow you to have intercourse during menstruation in comfort. Beppy has no string and is designed to give maximum comfort and protection.